Mukaan toimintaan!

Otamme jatkuvasti kouluikäisiä lapsia, nuoria sekä aikuisia mukaan toimintaan. Partion voi lippukunnassamme aloittaa mennessään koulun ensimmäiselle luokalle n. 6-7 -vuotiaana, eikä yläikärajaa ole. Tule mukaan elämäsi seikkailuun! Ryhmissä on vielä reilusti tilaa uusille jäsenille!

Mikäli partiotoiminta kiinnostaa, olkaa rohkeasti yhteydessä! Löydät täältä videon, joka näyttää minkälaista partiotoiminta on. Pääkaupunkiseudun Partiolaisten nettisivuilta löytää paljon tietoa siitä mitä partio on! Lippukuntamme someista löydät myös tunnelmia toiminnastamme!

Mukaan pääset täyttämällä oheisen ilmoittautumislomakkeen. Lomakkeen täyttämisen jälkeen olemme teihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli vapaita paikkoja on! Jos soveltuvat ryhmät ovat täynnä, pääsette jonoon ja ilmoitamme heti, kun paikka toimintaryhmässä vapautuu! Tällä hetkellä varsinkin ykkös-kakkosluokkalaisten ryhmissä on runsaasti tilaa. Mikäli ilmoittautumislomakkeesta ilmenee mitä tahansa kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä jäsenrekisterihoitajaamme Daniel Häkkiseen (daniel.hakkinen@karka.fi)!

Ilmoittautumislomake:

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemukset/hakemus.aspx?id=9999017

Jos jäsenmaksun maksaminen tuottaa ongelmia taloudellisista tai muista syistä, on mahdollista hakea jäsenmaksuvapautusta. Vapautusta kannattaa hakea matalalla kynnyksellä. Vapautuksen myöntää Suomen Partiolaiset ja sen hakemukseen löytyy linkki heidän nettisivuiltaan.